Oferim servicii complete cand vine vorba de inchirierile auto

inchirieri auto
Pleci in concediu? Ia in calcul si varianta de a inchiria o masina de la noi
4 august 2021
goto globalcar
De ce sa alegi un Suzuki SUV cand inchiriezi o masina
5 octombrie 2021

Oferim servicii complete cand vine vorba de inchirierile auto

inchirieri auto

Stim ca orice om cauta variantele care se pliaza mai bine pe ceea ce are nevoie si care ofera serviciile complete, indiferent despre ce arie de lucru vorbim. Noi punem clientilor la dispozitie o flota vasta de masini pe care le pot inchiria oricand, la orice ora. Totusi, suntem constienti ca fiecare detaliu conteaza, de aceea cautam constant sa va oferim preturi accesibile, confort sporit si griji mai putine.

Servicii complete oferite de noi

In acest sens, serviciile complete pe care le oferim constau in:

1.Asigurare inclusa: oferim asigurare pentru fiecare masina pe care o dam spre inchiriere si nu orice fel de masina, ci full CASCO. Pentru cei care nu stiu, aceasta este un tip de asigurare optionala, pe care nu este nimeni obligat sa o faca, dar care acopera orice fel de dauna, indiferent daca este produsa pe teritoriul Romaniei sau in afara. Toate detaliile cu privire la acest tip de asigurare le poti afla cu exactitate de la compania respectiva cu care a fost semnat contractul, dar reparatiile general valabile sunt cele produse de avarii, acte de vandalism, fenomene naturale si furt.

2.Conditii avantajoase: atunci cand preiei masina de la noi o preiei cu rezervorul plin, astfel incat sa pornesti la drum imediat, fara alte batai de cap. Atunci cand ajungi in aeroport in Otopeni poti lua masina direct si mergi acolo unde ai treaba, iar cand pleci inapoi o predai in acelasi loc. Este mult mai usor sa vii cu avionul, pentru ca economisesti timp pretios pe drum si nici nu vei mai fi la fel de obosit.

3.Masini pet friendly: stim ca pentru unele persoane animalele de companie fac parte din familie chiar si deseori poate ati intampinat problema aceasta, ca nu au fost acceptate in masinile inchiriate. Iata ca noi le acceptam si orice masina este pet friendly, astfel incat sa poti lua cu tine si patrupedul, oriunde mergi. O vacanta nu este completa daca nu sunt toti membrii familiei, dar acum nu trebuie sa iti mai bati capul cu aceasta problema.

Toate aceste servicii vin la pachet cu masinile inchiriate de la noi, GOTO Globalcar. Alege din flota noastra vasta de masini pe cea care se pliaza pe ceea ce ai nevoie si scapa de o grija atunci cand mergi in concediu sau in interes de serviciu in Bucuresti. Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru mai multe detalii si pentru a descoperi toate autoturismele de care dispunem.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *