Pleci in concediu? Ia in calcul si varianta de a inchiria o masina de la noi

inchirieri auto
Oferim servicii complete cand vine vorba de inchirierile auto
31 august 2021

Pleci in concediu? Ia in calcul si varianta de a inchiria o masina de la noi

inchirieri auto

Daca esti pe punctul de a-ti face bagajele pentru a plea timp de o saptamana intr-un tur al Romaniei, ia in calcul varianta de a inchiria o masina. De ce? Vei afla din randurile care urmeaza.

In ultima perioada tot mai multe persoane isi doresc sa descopere tara noastra minunata. De la Tinutul Manastirilor din frumoasa Bucovina, pana la Constanta la marea cea albastra, ai de vizitat o sumedenie de locuri pe care nu credeai ca exista. Te incarci cu energie din fiecare loc vizitat si te minunezi de cat de frumos a inzestrat Universul tara noastra.

Totodata mergi in concediu si pentru a te relaxa si a scapa de stresul cotidian, astfel ca ai nevoie de un confort optim tot drumul pe care il parcurgi impreuna cu familia.

Inchiriaza o masina GO TO Globalcar

Cu siguranta mijloacele de transport in comun nu sunt o varianta buna, mai cu seama intr-un concediu. Cu propria masina ai libertatea de a opri ori de cate ori vrei, nu esti conditionat de nimic. Insa, daca faci un calcul rapid sa mergi cu propria masina intr-un tur al Romaniei, vei afla ca investitia este la fel de mare precum pachetul de vacanta.

Pentru ca te pornesti la un drum lung, masina ta trebuie dusa in service pentru a rezolva micile defectiuni pe care le are si mai si descoperi altele intre timp, deci nu-ti asumi sa nu repari masina. In plus, taxele si asigurarile trebuie platite, iar plinul trebuie facut. Tragand o linie, costurile pot depasi chiar pachetul de vacanta.

Insa, daca alegi sa inchiriezi o masina family pentru concediu, costurile vor fi optimizate. Iata de ce:

Venim cu o flota foarte mare de autoturisme de unde poti alege ceea ce iti doresti, in functie de necesitati. Nu mai esti nevoit sa platesti taxele obligatorii, acestea sunt in pretul de inchiriere. Plinul de la masina este asigurat de noi si nu ai limita de kilometri.

Iar daca ne raportam la pretul de inchiriere, ai parte de oferte si tarife preferentiale, in functie de masina pe care o alegi. Astfel ca vei avea o masina gata de drum, disponibilitate imediata si confortul de care ai nevoie pe parcursul intregii calatorii. Daca alegi un serviciu de rent a car, vei economisi bani, timp si vei avea parte de confortul dorit in functie de masina pe care ti-o doresti.

Te asteptam in pagina oficiala www.goto-globalcar.ro pentru a vedea atat flota de masini, cat si preturile de inchiriere. Concediu minunat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *